Mijn werk

Mijn missie is om mijn motto 'verwonder je' weer te geven in mijn werken. Een kleine glimlach om iemands mond veroorzaken, omdat je je verwondert. Om iets in de natuur, in een mooi gesprek, in je partner, zoon, dochter, vader, moeder, jezelf, een dans, muziek.. het zit overal in, als je het wilt zien.

Ik werk vooral met acrylverf op doek. Soms wordt hier ander materiaal aan toegevoegd: papier, wol, schelpenzand, pagina’s uit boeken, plaatjes uit magazines. Alles wat past, gebruik ik.

Vogeltjes

Zonder heel veel verstand van vogels te hebben (wie weet ga ik ooit nog eens een cursus doen), hou ik zo van het geluid wat zij maken! Iedere ochtend wakker worden van een prachtig concert maakt dat ik mijn dag op de meest fijne manier kan starten!

Het Pieterpad 2023

Afgelopen zomer liep ik een gedeelte van het Pieterpad en ik vond het heerlijk!
De natuur, het buiten zijn, de verstilling… het ‘slow’ bewegen waardoor je zo veel meer ziet en voelt. Het één zijn met je gedachten en allerlei ‘oplossingen’ die je zo maar te binnen schieten en ineens zo logisch kijken zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.
Ik verbeelde mijn interpretatie van het Pieterpad.

‘in progress’
.

Op de ‘winkel-pagina’ vind je meer schilderijen en extra foto’s en informatie.

Vrijheid

Begin dit jaar trok ik zeven weken door de outback van Australië. De immense weidsheid, de leegte, het landschap, het helemaal terug leven in de natuur… het gaf me een enorm gevoel van vrijheid!

'What we really want to do is what we are really meant to do'

- Julia Cameron, The Artist Way


Portretten

Portretten als landschappen, zo mooi, geleefd, eigen en uniek.

'Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes and having fun'

-Mary Lou Cook

Nieuwsgierig naar meer van mijn werk of wil je een keer langskomen?
Stuur me een mailtje om een afspraak te maken of ga naar mijn Instagram.